Avlshingster

Ambersun Pure Adrenalin

Alpakka Gausdal Bergseng har i samarbeid med Ambersun Alpacas i Australia importert vår første avlshingst: Ambersun Pure Adrenalin. Han er født i november 2011 og hans far er Ambersun Gladiator ET. Moren er Ambersun Gratitude. Vi synes han har en eksepsjonell god holdning, flott kroppsygning og veldig fin personlighet. Fleecen har lav micron, en høyfrekvent crimp og er tydelig organisert. 


Pure Adrenalin har Solid White i stamtavlen på begge sider. Hans første avkom kom sommeren 2016 og det ser bra ut. Det blir spennende å se utviklingen deres. Han har på morsiden kjente hingster som Ambersun Peruvian Achilles, Jolimont Warrior og Peruvian Auzengate. På farsiden er kjente navn som Ambersun Peruvian Provocateur og EP Cambridge Peruvian Spartacus.


Pure Adrenalin har flere gode plasseringer fra utstillinger i Australia, blant annet:


- Reserve Champion junior male, Stratalbyn 2012.
- Andreplass junior male, Alpacafest Hamilton 2012.


Foreldrene Ambersun Gratitude og Ambersun Gladiator har også gode plasseringer i utstillingsringen.Faren Gladiator er født i 2009 men har likevel rukket å lage utstillingsvinnere som da er Adrenalins halvsøsken: Ambersun Beyond Imagination, Ambersun Debonaire, Ambersun Solace
og Ambersun Pure Exception. Pure Exception ble faktisk kåret til Supreme Champion på Australian Alpaca Association National Show i september 2014.


Stamtavlen finnes i IAR-databasen eller i prospektet her: prospect_adrenalin_5.pdf
Ta kontakt for flere detaljer, muligheter og priser.

Alpakka Gausdal Bergseng Augustin


Alpakka Gausdal Bergseng har selv avlet frem et topp hingst. Han fikk Champion i klassen Beige under Norsk Alpakkautstilling 2016. Han er født i august 2013 og hans far er Ambersun Joey. Moren er Ambersun Nyrobi. Vi synes han har en flott kroppsygning og en veldig fin personlighet. Fleecen har lav micron og en høyfrekvent crimp. Augustin har både hvitt og farger i stamtavlen. Det blir spennende å se hva han produserer på fargede dyr. Han er "unproven" men har bedekket flere hopper i 2016. Augustin har på på morsiden kjente hingster som Fine Choice Peruvian Travolta,

Fine Choice Peruvian Ultimo og Peruvian Auzengate. På farsiden er kjente navn som Jolimont Warrior og Purrumbete Highlander.


Augustin har flere gode plasseringer fra utstillinger i Norge:

- 1. premie Brun, Junior hingst, Norsk Alpakkautstilling 2014.

- 1. premie Beige, Voksen hingst, Norsk Alpakkautstilling 2016.
- Champion Beige Hingst. Norsk Alpakkautstilling 2016.

Faren Ambersun Joey ble flere år kåret til Supreme Champion på Norsk Alpakkautstilling.


Stamtavlen finnes NAR-databasen eller i prospektet her: prospect_augustin_5.pdf


Ta kontakt for flere detaljer, muligheter og priser.