Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss

ALPAKKA GAUSDAL, BERGSENG

Vi holder til i Gausdal 25 km. nordvest for Lillehammer. Vi startet med to drektige hopper i 2010 og siden da har flokken vokst til over 20 dyr, mest i fargen hvit, men også i brun og fawn. Noen dyr er kjøpt inn og noen dyr har fått nye eiere. Vi synes avl er interessant og forsøker å forbedre kvaliteten fra generasjon til generasjon. Alpakka er fint å ha rundt husene og skaper et hyggelig miljø. De er lune, hyggelige og verdige dyr. Hele familien bidrar med foring og stell av dyr. Vi tilbyr ikke alpakkavandring eller gårdsbesøk.

Premier

Vi deltok på vår første utstilling i 2011 på Lillestrøm, da med to juniorer. Vår første Champion fikk vi i 2014. Siden da har det blitt noen utmerkelser både på alpakkautstilling og fiberutstilling. Som eksempel kan vi nevne følgende dyr med Championat fra vårt oppdrett: AGB Carmen, AGB Augustin, AGB Andrew, AGB Camillo, AGB Graziano og AGB Positano.

Share on Facebook